Kuka on Peter

Ihminen on sitä mitä hän syö

Hei

Olen Peter af Björksten. Ammatiltani olen keittömestari ja hieroja. Olen työskennellyt lähes koko urani ruuan parissa.  Toimin yrittäjänä 80-90 luvulla pääkaupunkiseudulla cateringalalla, 2000 luvulla ravintoloitsijana sekä herkkutuotteiden maahantuojana. Ravintolamaailmassa olen toiminut suurten ja pienten yritysten keittiömestarina, kokkina ja päällikkönä. 
Tänä päivänä  päätoimialana on koulutus, konsultointi ja valokuvaus gastronomisella sektorilla. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluvat ruokakurssit ja tapahtumat niin yrityksille kuin yksityisillekin. Näistä suosituimmat, eräkokkaus-, riista- ja kalakurssit, toimivat hyvänä tiimihengen nostattajana esimerkiksi yritysten tyhy-päivillä. 

Toisinaan ehdin vielä tehdä lisäksi kotikäyntejä hierojana sekä toimia "freelancer" kokkina ja tarjoilijana tarpeen vaatiessa. 

Ollaan yhteydessä!